Κατασκευή ιστοσελίδων

Το απαραιτητο διαδικτυακο σας προφιλ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση. Μαζί θα σχεδιάσουμε την καταλληλότερη ιστοσελίδα για εσάς, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας και θα συμβάλει στην προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Επιλέγοντας ένα από τα σχεδιαστικά μας πακέτα και χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου, δημιουργούμε το ηλεκτρονικό προφίλ της επιχείρησης σας. H κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται διερευνώντας αναλυτικά την περίπτωσή κάθε πελάτη, όπως επίσης και τον ανταγωνισμό του. Έπειτα χρησιμοποιούμε ενδεδειγμένες πρακτικές web design για πρόσβαση από όλες τις συσκευές, desktop, tablet και smartphone. Κατασκευή ιστοσελίδας με τη χρήση σύγχρονων πακέτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS), που επιτρέπουν στον χρήστη να διαχειρίζεται με ευκολία το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτοντας ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση.

ΟλοκληρωμΕνη και ευΕλικτη λΥση

Responsive Σχεδιασμός

Ο responsive σχεδιασμός επιτρέπει στον ιστότοπό σας να προσαρμόζεται και να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σε οποιαδήποτε συσκευή που προβάλλεται. Έτσι, ο ιστότοπός σας είναι πλήρως διαθέσιμος στους χρήστες που έχουν πρόσβαση σε αυτόν από επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet ή smartphone. Περίπου πάνω από το 50% της επισκεψιμότητας του ιστού προέρχεται από κινητές συσκευές, για αυτό και η δημιουργία ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά δεν αποτελεί πλέον επιλογή, αλλά σημαντική προτεραιότητα. Με άλλα λόγια, το responsive design είναι ένα σημαντικό στοιχείο κατασκευής μιας ιστοσελίδας. Επομένως φροντίζουμε κάθε ιστότοπος που αναπτύσσουμε να έχει ανταποκριτικό σχεδιασμό που προσαρμόζεται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση ο χρήστης.

καντε την στοσελιδα σας μοναδικη

Custom Design

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γιατί να μην έχετε και την μοναδική ιστοσελίδα της; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας της επωνυμίας σας και η ομάδα μας θα τα «μεταφράσει» σε οπτικό σχέδιο. Μελετώντας προσεκτικά τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας, όπως τα χρώματα και το λογότυπό σας, η ομάδα μας θα σχεδιάσει για εσάς εντυπωσιακά στατικά ή κινούμενα γραφικά που θα βοηθήσουν στην αισθητική και αναγνωσιμότητα της επωνυμία σας.

η καλυτερη λυση φιλοξενιασ

Φιλοξενία Iστοσελίδων

Θέλετε μια ευέλικτη, χαμηλού κόστους λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας; Η φιλοξενία των ιστοσελίδων γίνεται σε αξιόπιστα Ευρωπαικά Data Center. Ως πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα φροντίζουμε για όλες τις καθημερινές λειτουργίες φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας, όπως: ενημερώσεις λογισμικού, διαχείριση διακομιστή, φιλοξενία email και υποστήριξη.

καντε την ιστοσελιδασ σασ γνωστη

Προώθηση Ιστοσελίδων

Επόμενο βήμα από την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, είναι να βοηθήσουμε για την γνωστοποιήση της στον κόσμο του διαδικτύου, με σκοπό τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης σας και της επωνυμίας σας. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές από τις οποίες διαλέγουμε την καταλληλότερη για εσάς και τις ανάγκες του ιστότοπου σας.

ποιοτικοι συνδιασμοι λυσεων

Οι δυνατότητες μας

Υψηλές ταχύτητες

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Η καλύτερη προώθηση

Φιλική προς το χρήστη

Αισθητική & Λειτουργικότητα

Εξειδικευμένες λειτουργίες

Υψηλές ταχύτητες

Αισθητική & Λειτουργικότητα

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Η καλύτερη προώθηση

Φιλική προς το χρήστη

Εξειδικευμένες λειτουργίες

η λεπτομερεια κανει τη διαφορα

Δείγματα δουλειάς

Ο ΑπOλυτος ΣυνεργAτης Σας

Κατασκευή Eshop

H SOFTnWEB ακολουθεί σύγχρονους τρόπους κατασκευής eshop, που εξασφαλίζουν ευχρηστία τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος, ενώ παράλληλα προσφέρουν άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.