δυναμικές ιστοσελίδες

Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση. Μαζί θα σχεδιάσουμε την καταλληλότερη ιστοσελίδα για εσάς, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας και θα συμβάλει στην προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Επιλέγοντας ένα από τα σχεδιαστικά μας πακέτα και χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου, δημιουργούμε το ηλεκτρονικό προφίλ της επιχείρησης σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣmore

Κατασκευή ιστοσελίδας με τη χρήση σύγχρονων πακέτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS), που επιτρέπουν στον χρήστη να διαχειρίζεται με ευκολία το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτοντας ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση.

e-shopmore

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας διαδικτυακής προώθησης και πώλησης προϊόντων. Επεκτείνετε την επιχείρηση σας πουλώντας τα προϊόντα σας στο internet. Δυνατότητα σύνδεσης, μέσω κατάλληλου module, με την εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης της Megasoft.