δυναμικές ιστοσελίδες

Κατασκευη Ιστοσελιδων

Το απαραίτητο διαδικτυακό σας προφίλ

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση. Μαζί θα σχεδιάσουμε την καταλληλότερη ιστοσελίδα για εσάς, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας και θα συμβάλει στην προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Επιλέγοντας ένα από τα σχεδιαστικά μας πακέτα και χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες του διαδικτύου, δημιουργούμε το ηλεκτρονικό προφίλ της επιχείρησης σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση

Κατασκευή ιστοσελίδας με τη χρήση σύγχρονων πακέτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS), που επιτρέπουν στον χρήστη να διαχειρίζεται με ευκολία το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτοντας ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ E-SHOP

Το κατάστημα σας στο διαδίκτυο

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) σας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Ο τρόπος λειτουργίας ενός e-shop δε διαφέρει σε τίποτα από αυτόν ενός φυσικού καταστήματος, ο πελάτης “περιηγείται” στο κατάστημα σας, επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί και τα αγοράζει, με τη μόνη διαφορά ότι η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα 24 ώρες το 24ώρο όπου υπάρχει internet!

Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησης σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

H SOFTnWEB ακολουθεί σύγχρονους τρόπους κατασκευής eshop, που εξασφαλίζουν ευχρηστία τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος, ενώ παράλληλα προσφέρουν άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (προϊόντα, παραγγελίες, αποθήκη κ.α.)
  • Κατηγοριοποίηση προϊόντων/υπηρεσιών
  • Offline Τρόποι Πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή κ.α.)
  • Online Τρόποι Πληρωμής (Paypal, VivaPayments κ.α.)
  • Διασύνδεση με τράπεζα για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (Alpha, Πειραιώς, Eurobank, Εθνική)
  • Σύνδεση με Skroutz.gr & BestPrice.gr
  • Ενεργοποίση Πολλαπλών Τρόπων Αποστολής (ΕΛΤΑ, Courier, Παραλαβή από το κατάστημα κ.α.)
  • Ασφαλής HTTP/SSL πλοήγηση και πληρωμή