PRISMA Win®
Εμπορική Διαχείριση - Σύνδεση με myData​

Συγκεντρώστε όλα τα δεδομένα σας σε ένα σύστημα και διαχειριστείτε τα πάντα με ευκολία και ευελιξία από την πιο απλή μέχρι τη πιο σύνθετη εργασία της επιχείρησής σας.

Οι εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης της Megasoft καλύπτουν πάσης φύσεως εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και γενικότερα οποιονδήποτε επαγγελματία εκτελεί εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους. Χαρακτηρίζονται από το απλό, εργονομικό, παραμετρικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας στο σύνολό τους, ενώ διαθέτουν ένα σύγχρονο interface που προδιαθέτει θετικά το χειριστή και κάνουν την καθημερινή του εργασία μια ευχάριστη υπόθεση!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γιατί PRISMA Win;
1. Εξοικονόμηση χρόνου

Η αυτοματοποίηση που επιτυγχάνεται με τις εφαρμογές εξοικονομεί χρόνο όχι μόνο γιατί αντικαθίσταται οι χειρόγραφες εργασίες, αλλά και γιατί επιταχύνεται η αναζήτηση των δεδομένων, καταργούνται οι άσκοπες μετακινήσεις του προσωπικού και ο επιχειρηματίας ελέγχει, πλέον, όλους τους τομείς της επιχείρησης από μία ενιαία λύση.

2. Φορολογική συμμόρφωση

Η ΑΑΔΕ εισήγαγε τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA. Οι εφαρμογές PRISMA Win υποστηρίζουν άψογα την Ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ. Εξασφαλίζουν φορολογική συμμόρφωση και σύννομη λειτουργία με ό,τι ισχύει σήμερα, ενώ προσαρμόζονται έγκαιρα σε κάθε αλλαγή που θα έρθει.

3. Εμπειρία πελάτη

Οι πελάτες σας έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών. Οι εφαρμογές απογειώνουν την εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε. Τι προτιμούν; Πόσο ξοδεύουν; πότε; Στην οθόνη σας έρχονται όλες οι απαντήσεις αμέσως και με ελάχιστα κλικ! Εκμηδενίστε τις αποστάσεις και ξεπεράστε τα εμπόδια στην επικοινωνία και στις πωλήσεις με λύσεις e-commerce, απομακρυσμένης διαχείρισης, φορητής τιμολόγησης κ.ά. Τα προϊόντα PRISMA Win προσφέρουν ευελιξία στη χρήση εργαλείων, άριστη απόδοση σε multiuser περιβάλλον, ενώ μπορούν να διαχειριστούν ταυτόχρονα απεριόριστες εταιρίες, χρήσεις και αποθηκευτικούς χώρους, δίνοντας έτσι, τη δυνατότητα προβολής και σύγκρισης στατιστικών στοιχείων.

Διατίθενται στις παρακάτω εκδόσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας επιχείρηση:

PRISMA Win® ERP: Ολοκληρωμένο Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων, χειρίζεται άψογα τον υψηλό όγκο δεδομένων των επιχειρήσεων.
PRISMA Win® Basic: Η “μικρή” εφαρμογή, ιδανική για μικρότερες επιχειρήσεις και για το χώρο της εντατικής λιανικής.
PRISMA Win® Maximum: Η απόλυτη value for money λύση μηχανογράφησης, αφού προσφέρει μία εξαιρετική σχέση κόστους - απόδοσης.
PRISMA Win® Maximum Plus: Μία επιλογή, άπειρα πλεονεκτήματα για τον επαγγελματία που θέλει να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής του.
PRISMA Win Παρακολούθηση Συσκευών: Παρακολούθηση πώλησης και service παντός είδους συσκευών (ηλεκτρονικές - ηλεκτρικές συσκευές κ.α.).

Δείτε το διαφημιστικό έντυπο

γιατι να προτιμησεισ την megasoft

Τα δυνατά της σημεία

Διαχείριση πελατών/ προμηθευτών

Διαχείριση αποθήκης

Διαχείριση πωλητών

Διαχείριση πωλήσεων

Διαχείριση αγορών

Διαχείριση γραφείου

Διαχείριση πελατών/ προμηθευτών

Διαχείριση αποθήκης

Διαχείριση πωλητών

Διαχείριση αγορών

Διαχείριση γραφείου

Διαχείριση πωλήσεων

η λεπτομερεια κανει τη διαφορα

Δείγματα δουλειάς

Ο ΑπOλυτος ΣυνεργAτης Σας

Κατασκευή Eshop

H SOFTnWEB ακολουθεί σύγχρονους τρόπους κατασκευής eshop, που εξασφαλίζουν ευχρηστία τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος, ενώ παράλληλα προσφέρουν άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.